Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

100 тисяч дерев посадили на Народиччині за один день

23.04.2018 (давність новини: 6 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Загальні новини

Третій рік поспіль лісівники, студентська молодь,  представники Асоціації агроекологів України та благодійного фонду компанії «Ів Роше Україна» висаджують ліс на території Народицького району.
Цей регіон Житомирського Полісся вибраний невипадково, адже землі ці є радіаційно забрудненими і потребують особливої уваги. Компанія «Ів Роше Україна»  бере на себе фінансові витрати на проведення робіт з підготовки грунту, садіння та догляду за культурами впродовж року. Державне підприємство «Народицьке лісове господарство» надає сіянці для заліснення вільних земель та проводить усі необхідні лісокультурні роботи і догляди.
«Лісівники дбатимуть про створені сьогодні насадження," -  запевнив директор Народицького спецлісгоспу Василь Приходько та запросив учасників заходу відвідати цю місцину через десятки років та помилуватися плодами своєї раці.»
В цьому році на площі 15 гектарів учасники заходу висадили 100 тисяч дерев: 60 тисяч сосен  та 40 тисяч беріз.
«Лісівники дбатимуть про створені сьогодні насадження, -  запевнив директор Народицького спецлісгоспу Василь Приходько та запросив учасників заходу відвідати цю місцину через десятки років та помилуватися плодами своєї праці.»
Загалом за три роки за сприяння «Ів Роше Україна» на Народиччині  висадили 300 тисяч дерев.
Прес-служба Житомирського ОУЛМГ