Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

Лісничий Любарського лісництва - кращий лісничий Житомирщини

05.09.2017 (давність новини: 7 р.) Автор:  Пресс служба ДП "Бердичівського ЛГ"
Загальні новини
На Всеукраїнському конкурсі лісничих організованого Товариством лісівників переможцем став лісничий Любарського лісництва ДП "Бердичівське лісове господарство" Василь Якимович Лановюк

Лісничий Любарського лісництва ДП "Бердичівське лісове господарство" Василь Якимович Лановюк

Василь Якимович Лановюк народився 14 квітня 1961 року с. Гордіївка Дзержинського району Житомирської області, в 1990 році закінчим Київську сількогосподарську Академію за фахом інженер лісового господарства. Діяльність в лісовому господарстві розпочав ще 1985 році лісорубом Миропільського лісництва, у 1986 році прийнятий на посаду майстра лісу Миропільського лісництва, у 1997 році переведений на посаду лісничого Любарського лісництва де і працює до цього часу.
Любарське лісництво займається: успішним веденням лісового господарства, впровадження новітніх технологій та форми організації праці, поліпшення показників що характеризують породний склад лісів, створення лісових культур на високому агротехнічному рівні з використанням новітніх технологій та власного садивного матеріалу, високу ефективність заходів з охорони і захисту лісу, результативність здійснення біотехнічних заходів і збереження біологічного різноманіття.