Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

«Лісова стежка» від баранівських лісівників – для справжніх любителів природи

26.10.2020 (давність новини: 3 р.) Автор:  Пресслужба Житомирського ОУЛМГ
Загальні новини

Нову зону відпочинку облаштував Баранівський держлісгосп для мешканців Довбиської територіальної громади. 
Буквально на минулому тижні лісівники завершили  будівельні роботи, а на вихідні рекреаційний пункт «Лісова стежка» на території Довбиського лісництва вже приймав перших відвідувачів.
Впродовж двох місяців Баранівський держлісгосп за власні кошти та власними силами завозили землю, зводили  альтанки, мангали,  гойдалки, лави. Тепер відвідувачі «Лісової стежки» можуть не лише відпочити серед природи, а й ознайомитися із цікавою інформацією про ліс, його мешканців, гриби та ягоди, котру лісівники розмістили на спеціальних стендах.
Найбажанішими гостями зони відпочинку є діти – для них тут спорудили найбільше об'єктів:  ігровий майданчик з канатів, гойдалки, гірки,  пісочниці. 
До облаштування рекреаційного пункту долучилася і Довбиська об'єднана територіальна громада: за її кошти  придбано тротуарну плитку для стежок.
Тепер лісівники сподіваються, що всі, хто виявить бажання відвідати «Лісову стежку», будуть берегти все, що там побудовано, прибирати за собою сміття та дотримуватися правил пожежної безпеки у лісі.