Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

Порушників полювання затримано в Новоград-Волинському районі

26.05.2017 (давність новини: 7 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

За підозрілим автомобілем,  з номерними знаками сусідньої області, що час від часу зявлявся у вечірній час поблизу лісових масивів, лісова охорона  спостерігала вже не вперше. Однак затримати його вдалося лише минулої ночі.

В мисливських угіддях поблизу села Жеребилівки Новоград-Волинського району в 11 годин ночі рейдовикам вдалося затримати автомобіль, в якому перебувало троє чоловіків.

На пропозицію єгерської служби вийти з авто та пред’явити документи вказані особи відповіли відмовою. Тому  лісова охорона, утримуючи заїжджих, викликала на підмогу поліцейських

Новоград-Волинський поліцейський наряд, котрий прибув на виклик досить оперативно, встановив, що чоловіки, які перебували в затриманому автомобілі, є жителями м. Корця Рівненської області та мають при собі  найновіше озброєння: 2 карабіни з глушниками та оптичними прицілами і 1 мисливську рушницю, а отже, є порушниками правил полювання, позаяк перебували у мисливських угіддях в заборонений час і, зрозуміло, без відповідних документів.

Вказаних осіб доправлено до відділку поліції. Триває зясування обставин правопорушення.

Прес-служба Житомирського ОУЛМГ