Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

Урочистий захід в Білокоровицькому лісгоспі

16.09.2019 (давність новини: 5 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Загальні новини

Напередодні професійного свята у актовій залі ДП «Білокоровицьке лісове господарство» відбувся урочистий захід. Привітати колектив підприємства з їх професійним святом завітали голова Олевської районної ради Троц В.М., голова Білокоровицької сільської ради Коцур С.Л. та директор Новобілокоровицької загальноосвітньої школи №3 Балах Ф.В. Також до привітань працівників та пенсіонерів лісгоспу долучились з музичними вітаннями колективи Білокоровицької сільської ради "Вербиченька" та шкільне лісництво Новобілокоровицької ЗОШ №3. Під час заходу було озвучено звіт про виконану роботу та досягнення підприємства за рік.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства, забезпечення збереження та примноження природних ресурсів Поліського краю, а також з нагоди професійного свята - Дня працівника лісу:  було відзначено кращих працівників ДП «Білокоровицьке лісове господарство» почесними грамотами та подяками.
Директор ДП "Білокоровицький лісгосп" Шевчук Ю.І. привітав зі святом всіх працівників, пенсіонерів та ветеранів лісового господарства: «Ліс — одне з головних багатств нашої країни, безцінний природний дар. І від того, в якому стані він знаходиться, залежить наше здоров’я і здоров’я наших нащадків. 
Професія лісівника ніколи не була легкою та спокійною.» Тому, подякував за самовідданість, терплячість, невтомність та професійність. Побажав з легкістю долати життєві труднощі, міцного здоров’я, достатку й злагоди.