Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

В Малинському лісотехнічному коледжі проведено протипожежні навчання

11.12.2019 (давність новини: 4 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Загальні новини

Об’єктові тренування,  направлені на відпрацювання практичних дій з евакуації особового складу закладу при виникненні надзвичайної ситуації – пожежі в навчальних корпусах  та гуртожитках пройшли в Малинському лісотехнічному коледжі.
Відбулася підготовка та тренування з евакуації відповідно до  плану коледжу: зі студентами, викладачами та працівниками проводився  інструктаж щодо дій при пожежі, демонструвалися  навчальні фільми з евакуації та навичок застосування вогнегасників,  його призначення та принципу роботи. 
На спеціалізованому майданчику працівниками коледжу практично відпрацьовувалися вправи щодо гасіння умовного вогнища твердих горючих речовин порошковим вогнегасником. 
У рамках тренування, 10 грудня 2019 року  відпрацьовувалися евакуація працівників, студентів з навчальних корпусів, гуртожитків, спорткомплексу та майстерень, а також дії керівників структурних підрозділів, які повинні були навчитися оперативно приймати правильні рішення при пожежі до прибуття пожежних підрозділів. Протягом 5 хвилин евакуювалися всі студенти та працівники. Евакуація пройшла швидко, організовано , без паніки.