Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

Заступник Голови Держлісагентства України Юрій Болоховець відвідав Коростенський держлісгосп

29.07.2020 (давність новини: 4 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Загальні новини

В ході робочої поїздки на Житомирщину заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець разом з начальником Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктором Сахнюком відвідали державне підприємство «Коростенське лісомисливське господарство».
На Ушомирському лісопереробному комплексі Юрій Віталійович ознайомився з роботою лінії з переробки деревини, дровококольного верстату та з організацією роботи автотранспортного цеху.
Яку деревину переробляють та в яких обсягах, куди реалізовується продукція, скільки людей задіяно у виробництві, та наскільки безпечними є умови їх праці – таке коло питань обговорювали з керівництвом підприємства.
В Ушомирському лісництві Юрій Болоховець з Віктором Сахнюком дивилися, як організована робота системи відеоспостереження за лісовими масивами.
«На сьогодні одним із першочергових завдань для лісівників є вжиття усіх можливих превентивних заходів з протидії лісовим пожежам, - зазначив Юрій Болоховець. -  Це і  поновлення  матеріально-технічної бази і підготовка лісової охорони до максимально оперативних дій в разі виникнення екстремальної ситуації і роз'яснювальна робота серед населення.»
Прес-служба Житомирського ОУЛМГ