Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

З ювілеєм!

21.03.2016 (давність новини: 8 р.) Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 

Колеги Олександра Миколайовича переконані, що злагоджений та цілеспрямований поступ дружнього колективу цього лісгоспу, спрямований на розвиток господарства – це заслуга його керівника. Адже кожну хвилину свого життя він віддає справі збереження та примноження лісів рідного краю, подає особистий приклад чесності, принциповості та безкорисливості у роботі.

Лісовому господарству Олександр Мудревський присвятив усе своє життя. Мабуть, розкішна краса нашого Поліського краю, а народився і виріс він в с. Словечне на Овруччині, й мала визначальний вплив на вибір професії та й взагалі справи усього його життя.

Тому після навчання в Національному агроекологічному університеті, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лісове господарство», Олександр Мудревський повернувся до рідного краю плекати рідні ліси.

А ось уже майже 8 років Олександр Миколайович очолює Бердичівський лісгосп, віддаючи улюбленій справі всю свою безмежну душу. Серед його підлеглих немає жодного, хто не поважав би його насамперед як чуйну, щиру людину, яка завжди допоможе і словом і ділом. А його відповідальне ставлення до покладених на нього обов’язків зробили з нього справжнього професіонала у лісовій галузі .

Тож колектив лісгоспу щиро вітає ювіляра з 50-річчям і бажає, щоб небо над ним завжди було мирним і безхмарним, робота щоб приносила лише задоволення, а вдома завжди панував затишок і любов. Нехай лісові масиви рідної Житомирщини буяють лише тими кольорами, в які розфарбує їх сама Природа.

«Також бажаємо Вам, Олександре Миколайовичу, насолоджуватися кожною хвилиною життя і завжди відчувати радість і гордість від думки про те, що Ваша праця направлена на збереження найпрекрасніших і найтаємничіших подарунків Природи – наших лісів,» – кажуть колеги.

З великою повагою

колектив державного підприємства «Бердичівське лісове господарство»