Філія "Бердичівське лісове господарство"
Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"

Новорічні свята наближаються...

14.12.2021 (давність новини: 2 р.) Автор:  Прес-служба ДП "Бердичівський лісгосп"
Загальні новини

            Щороку ДП «Бердичівський лісгосп» приймає участь у забезпечені населення міста Бердичева та районів Житомирської області новорічними деревами і цей рік не є виключенням, сам процес є довготривалим, адже потрібен час, тільки після 5  років з моменту  посадки та численних доглядів, вкладаючи любов і душу у справу якій присвячуємо життя,  отримуємо новорічне дерево яке відправиться до свого щасливого власника. 

Всього за період Новорічно - Різдвяних свят 2021-2022, планується реалізувати близько 2 тис шт. вічнозелених новорічних красунь.

Придбати ялину або ж сосну можна на території лісництв та  автотрасі Житомир-Вінниця 50-й км, рекреаційний пункт "Лісовичок"

         Легально придбаним, вважається дерево із разовим «Чіпом» або ж «Биркою із кодом» за допомогою якого, за спеціальним посиланням, можна перевірити походження та місце заготівлі.

         З метою попередження та недопущення порушень лісового законодавства, державна лісова охорона ДП «Бердичівський лісгосп» спільно із працівниками національної поліції проводить цілодобово, організовані рейди.

         Разом з тим, нагадуємо та попереджаємо, що за самовільну заготівлю, реалізацію новорічних дерев, без належних для цього документів, винних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності, а у  деяких випадках і кримінальної. У першому випадку, порушник зообов’язаний сплатити адміністративний штраф в розмірі  від 510 грн. , і крім того шкоду, заподіяну лісовому господарству, яка складатиме від 544,86 грн за одне дерево діаметром до 10 см.

        Усім гарних святкувань та справжнього новорічного дива, а якщо Ви бажаєте отримати новорічну ялинку з перших рук, ми чекаємо на Вас…

 

 

З повагою директор ДП «Бердичівський лісгосп»

Олександр МУДРЕВСЬКИЙ